Нотта успокоительные капли, 50 мл

Назначение: В комплексном лечении психосоматических расстройств и любых состояний после перенесенного нервного перенапряжения или стресса, сопровождающихся беспокойством, тревожностью, депрессией, нарушением сна, нервным истощением. В педиатрии: в комплексном лечении последствий перинатального поражения ЦНС, гипертензионного ликвородинамического синдрома, синдрома нейрогенного мочевого пузыря, синдрома вегетативной дисфункции, астенического симптомокомплекса различной этиологии и синдрома повышенной нервно-рефлекторной возбудимости
  • Производитель: Рихард Биттнер АГ, Австрия
  • Можно купить без рецепта?: Да, можно.
  • Лекарственная форма: Капли оральные по 50 мл.
  • Упаковка: По 20 мл во флаконе с капельным дозатором, в картонной упаковке.
  • Показания: В комплексном лечении психосоматических расстройств и любых состояний после перенесенного нервного перенапряжения или стресса, сопровождающихся беспокойством, тревожностью, депрессией, нарушением сна, нервным истощением. В педиатрии: в комплексном лечении последствий перинатального поражения ЦНС, гипертензионного ликвородинамического синдрома, синдрома нейрогенного мочевого пузыря, синдрома вегетативной дисфункции, астенического симптомокомплекса различной этиологии и синдрома повышенной нервно-рефлекторной возбудимости
  • Торговое название: Нотта
  • Страна производства: Австрия
  • Температура хранения: от 5 до 25°C
  • Срок годности: 5 лет
  • Способ введения: орально
  • Можно ли аллергикам?: можно
  • Можно при диабете?: можно
  • Можно водителям?: можно
  • Можно ли беременным?: с осторожностью
  • Можно ли кормящим?: С осторожностью
  • Можно с алкоголем?: нет информации
  • АТС-Классификация: N05C M50**
  • Объем: 50 мл
  • Кол-во в упаковке: 1
  • International Drug Name: Comb drug
  • В наличии
  • Производитель: Біттнер
  • Код товара: 030219
Наличие: В наличии
597,6 ₴

Показания к применению:

  • В комплексном лечении психосоматических расстройств и любых состояний после перенесенного нервного перенапряжения или стресса, сопровождающиеся беспокойством, тревожностью, депрессией, нарушением сна, нервным истощением.

В педиатрии:

  • в комплексном лечении последствий перинатального поражения ЦНС,

  • гипертензионно ликвородинамических синдрома,

  • синдрома нейрогенного мочевого пузыря,

  • синдрома вегетативной дисфункции,

  • астенического симптомокомплекса различной этиологии

  • синдрома повышенной нервно-рефлекторной возбудимости.



Нотта 50 мл капли цена актуальна при круглосуточном заказе на сайте. Купить сейчас в ночной аптеке Нотта 50 мл капли в районах Киева: Печерск, Позняки, Виноградарь, Оболонь, Минская, Бассейная, Драгомирова, Метрологическая, Софиевская Борщаговка, Пчелки, Троещина, Ахматовой, Борщаговка, Дарницкий район, Воскресенка, Дорогожичи, Ж Д вокзал, Нивки, Левый берег, Житомирская, м.Харьковская, м.Академгородок, м.Демеевская, ул.Гмыри, Осокорках, Левобережной.


Нотта успокоительные капли, 50 мл можно купить в наших аптеках сейчас здесь: Новопечерские Липки, Григоренко 5А, Подвысоцкого, Крюковщина, Амеда, Исида, Франка 6, Александровская Больница, Айхоум, Вишневое, Палладина, Никольская Борщаговка, Заречная 3-А, Академ Парк, Сильпо, Героев Небесной Сотни, Сталинграда, Ревуцкого, Франка, Соломенка, Теремки, Лабораторная, Трёхсвяти́тельская, Коновальца, Лукьяновская, Ярославичи

ІНСТРУКЦІЯ

для медичного застосування препарату

НОТТА O

(NOTTA)

Cклад лікарського засобу:

діючі речовини: 100 мл препарату містить Avena sativa D1 20 мл, Phosphorus D12 10 мл, Chamomilla D12 10 мл, Coffea D12 10 мл, Zincum valerianicum D12 10 мл;

допоміжні речовини: етанол 43 % (м/м). 1 мл розчину містить 25 крапель.

Лікарська форма. Краплі оральні.

Прозора рідина, від ледь жовтуватого до зеленувато-жовтого кольору без специфічного запаху.

Назва і місцезнаходження виробника.

Ріхард Біттнер АГ,

Оссіахерштрассе 7, А-9560 Фельдкірхен, Австрія.

Фармакотерапевтична група. Комплексний гомеопатичний препарат.

Препарат Нотта ® зменшує тривогу, відчуття страху, дратівливість, нервове напруження та занепокоєння. Має виражену стрес-протективну дію.

Позитивно впливає на перебіг нейровегетативних розладів: зменшує частоту та інтенсивність нападів головного болю, запаморочення, прискореного серцебиття та порушень серцевого ритму, нудоти, утрудненого дихання, відчуття «кому» у горлі, болю у грудях та в епігастрії, які виникають унаслідок нервового перенапруження.

Нормалізує сон: полегшує засинання, покращує якість нічного сну, зменшує кількість нічних пробуджень; сприяє відновленню фізіологічного сну та добового циклу «сон – неспання», при цьому не спричиняє утруднень при пробудженні чи сонливості вдень.

Зменшує прояви астенії (в’ялість, підвищену втомлюваність тощо). Підвищує концентрацію уваги, здатність до ясного мислення, покращує пам’ять.

Нотта ® покращує індивідуальні компенсаторні можливості психіки, працездатність, стійкість до психоемоційних навантажень.

Показання для застосування . У комплексному лікуванні психосоматичних розладів та будь-яких станів після перенесеного нервового перенапруження або стресу, які супроводжуються неспокоєм, тривогою, депресією, порушенням сну, нервовим виснаженням. У педіатрії: у комплексному лікуванні наслідків перинатального ураження ЦНС, гіпертензійного ліквородинамічного синдрому, синдрому нейрогенного сечового міхура, синдрому вегетативної дисфункції, астенічного симптомокомплексу різної етіології та синдрому підвищеної нервово-рефлекторної збудливості.

Протипоказання. Підвищена чутливість до будь-якого з компонентів препарату.

Належні заходи безпеки при застосуванні. Нотта ® не спричиняє загальмованості, сонливості вдень, порушень свідомості або сексуальної сфери, тому може бути рекомендована для людей будь-яких професій, у тому числі тих, хто потребує підвищеної уваги, швидкої рухової та психічної реакцій.

На початку лікування препаратом можуть з’явитися прояви незначного посилення симптомів захворювання, які не потребують відміни препарату.

Оскільки Нотта O містить рослинні та інші природні компоненти, при зберіганні може спостерігатися незначна зміна смаку, прозорості або кольору розчину, що не призводить до зниження ефективності препарату.

Особливі застереження.

Застосування у період вагітності або годування груддю.

Інформація щодо будь-якого ризику від застосування препарату у період вагітності або годування груддю дотепер не зареєстрована. Препарат застосовують у період вагітності або годування груддю лише у випадках, якщо на думку лікаря, очікувана користь для матері переважає потенціальний ризик для плода/дитини.

Здатність впливати на швидкість реакції при керуванні автотранспортом або роботі з іншими механізмами. Незважаючи на вміст спирту, препарат, у рекомендованих дозах, не впливає на здатність керувати транспортними та механічними засобами.

Діти. Лікарський засіб призначають дітям до 1 року.

Спосіб застосування та дози.

Дорослі та діти віком старше 12 років : 10 крапель препарату у чистому вигляді або розведених в 1 столовій ложці води;

Діти віком до 12 років: 5-7 крапель препарату, розведених в 1 столовій ложці води;

діти віком до 1 року: 1 крапля препарату, розведена в 1 столовій ложці води або молока.

Приймати 3 рази на день за 30 хв до або через 1 годину після вживання їжі.

На початку лікування, а також у випадках, які вимагають швидкого ослаблення симптомів, можливий прийом препарату кожні півгодини-годину дорослим та дітям віком старше  12 років: по 8-10 крапель, дітям віком до 12 років: по 3-5 крапель, розведених в 1 столовій ложці води, дітям віком до 1 року: по 1 краплі, розведеній в 1 столовій ложці води або молока до покращання стану, але не більше 8 разів, після чого приймати 3 рази на день.

Для посилення ефективності рекомендується потримати препарат деякий час у роті перед проковтуванням.

Курс лікування залежно від тяжкості стану та тривалості захворювання становить 1-4 місяці.      У разі необхідності курс можна повторити.

Передозування. Випадків передозування не було зареєстровано.

Побічні ефекти. Не виявлені. У виняткових випадках в осіб з гіперчутливістю на будь-який компонент препарату можливе виникнення алергічних реакції.

Взаємодія з лікарськими засобами та інші види взаємодій.

Клінічно значуща взаємодія препарату Нотта ® з іншими лікарськими засобами не встановлена. Препарат можна комбінувати з будь-якими лікарськими засобами та методами лікування.

При одночасному застосуванні препарату Нотта ® з психотропними лікарськими засобами (у тому числі з транквілізаторами, снодійними) прийом і доза останніх можуть бути зменшені під наглядом лікаря. У комплексній терапії з іншими препаратами необхідно дотримуватися паузи між прийняттям лікарських засобів не менше 20 хвилин.

Термін придатності. 5 років.

Не застосовувати препарат після закінчення терміну придатності, зазначеного на упаковці.

Умови зберігання. Зберігати у щільно закритому флаконі в оригінальній картонній упаковці при температурі не вище 30 °С у недоступному для дітей місці.

Упаковка. Флакони по 20 або 50 або 100 мл з крапельним дозатором, у картонній упаковці.

Категорія відпуску. Без рецепта.

Производитель
Рихард Биттнер АГ, Австрия
Можно купить без рецепта?
Да, можно.
Лекарственная форма
Капли оральные по 50 мл.
Упаковка
По 20 мл во флаконе с капельным дозатором, в картонной упаковке.
Показания
В комплексном лечении психосоматических расстройств и любых состояний после перенесенного нервного перенапряжения или стресса, сопровождающихся беспокойством, тревожностью, депрессией, нарушением сна, нервным истощением. В педиатрии: в комплексном лечении последствий перинатального поражения ЦНС, гипертензионного ликвородинамического синдрома, синдрома нейрогенного мочевого пузыря, синдрома вегетативной дисфункции, астенического симптомокомплекса различной этиологии и синдрома повышенной нервно-рефлекторной возбудимости
Торговое название
Нотта
Страна производства
Австрия
Температура хранения
от 5 до 25°C
Срок годности
5 лет
Способ введения
орально
Можно ли аллергикам?
можно
Можно при диабете?
можно
Можно водителям?
можно
Можно ли беременным?
с осторожностью
Можно ли кормящим?
С осторожностью
Можно с алкоголем?
нет информации
АТС-Классификация
N05C M50**
Объем
50 мл
Кол-во в упаковке
1
International Drug Name
Comb drug

Отзывы клиентов

Нет отзывов

Написать отзыв

Оценка

Увага! Поштові послуги та умови доставки обговорються з контакт-центром.

Ціна та наявність товару буде підтверджена контакт-центром. Дякуємо за розуміння